Premier League

Ballade i Citys omklædningsrum efter nederlag

Efter 3-0 nederlaget til Tottenham onsdag røg Manchester Citys spillere i totterne på hinanden. Det erkender midtbanespilleren Gareth Barry.

Onsdag røg Manchester City ned på Premier Leagues ottendeplads efter nederlaget på 3-0 på White Hart Lane mod Tottenham. Det fik temperementerne til at koge over i Citys omklædningsrum.

- Der var mange sårede spillere i omklædningsrummet, og spillerne var virkelig på nakken af hinanden, siger Gareth Barry ifølge Daily Express.

Robinho skulle have stormet direkte ned i spillertunnelen efter at være blevet skiftet ud i det 59. minut, og Emmanuel Adebayor skændtes med Martin Petrov og Roque Santa Cruz i slutningen af kampen.

- Der blev sagt nogle ting, men vi vil rede trådene ud. Det var ikke noget ondskabsfuldt, men vi var skuffede på grund af måden, vi tabte, siger Barry, der har en forklaring på hvorfor bølgenre gik højt mellem spillerne.

- Vi mistede en masse stolthed, fordi Spurs er et af de hold, der udfordrer os i forhold til top fire. Vi er alle professionelle, og det var skuffende at tabe på den måde