Premier League

Bendtner scorede i Arsenal-sejr

Nicklas Bendtner takkede for tilliden og spillede hele kampen, da han scorede det første mål for Arsenal, der hjemme vandt med 2-0 over Sunderland. Arsenal er dermed i den grad tilbage i toppen af Premier League.

Nicklas Bendtner startede igen inde for Gunners, og i modsætning til nederlaget i Champions League mod Porto, så var det med succes. Han virkede både tændt og farlig, og arbejdede godt for holdet.

Den første farlige afslutning af Bendtner kom efter et kvarter, da han afsluttede få meter fra mål, men via en Sunderland-spiller spinnede bolden op på overliggeren og tilbage i spil.

Men efter 27 minutter lykkedes det for danskeren. En opvisning i fjollet forsvarsspil lod Eboué vandre igennem feltet, og ved fjerneste stolpe fandt han Bendtner, der helt umarkeret kunne score sit tredje ligamål i denne sæson, der har været så skadesplaget for ham.

Arsenal fik i overtiden fordoblet føringen på et straffespark af Cesc Fabregas, begået mod spanieren selv, og dermed er Manchester Uniteds forspring til Arsenal skrumpet ind til bare to point. Det er game on i Premier League.