Premier League

Bendtner tæt på at nå sit mål

Den danske angriber mangler kun to mål.

I går proklamerede Nicklas Bendtner, at han klub, Arsenal, bliver mestre og i dag uddyber danskere så sin påstand, for nederlaget til rivalerne fra Manchester United på 3-0 betyder ikke, at 'the Gunners' er ude af kampen om mesterskabet.

- I sidste sæson vandt United ingen af kampene mod 'the big four' og de vandt mesterskabet, siger Bendtner til den engelske avis, London Evening Standard, med henvisning til de fire store klubber, der har sat sig solidt på de fire øverste pladser de seneste mange år: Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United.

Danskeren gjorde selv sit til, at Arsenal hænger på i toppen med sit mål mod Sunderland. En befriende scoring for Bendtner, der har været under pres med de mange skader i Arsenals angreb, men det er nu mest landsholdsspillerens eget pres der har været tungest.

- Jeg har været klar til at bære fansenes håb i et stykke tid, så det er ikke nyt for mig. Men det har været frustrerende for mig, for jeg satte et mål i starten af sæsonen. Selvfølgelig har det været svært at nå pga. min skade, men det er rart at score igen og nu mangler jeg bare to mål for at nå det, fortæller den 22-årige angriber.