Premier League

Benitez indrømmer fejlkøb

Den tidligere Liverpool -manager indrømmer at han lavede et par fejlkøb på Anfield.

- Jeg er enig i, at vi lavede nogle fejl. Der er eksempler, hvor en spiller, som egentlig var god, ikke fandt sin plads i klubben. Jeg mener, for et tophold er det ikke store penge. Og jeg vil da gerne indrømme, at vi ikke var tilfredse med alle spillerhandler, men hovedparten var vi rigtig glade for.

Sådan udtaler Benitez i dag til BBC og hentyder med stor sandsynlighed til køb af spillere som Aquilani og Ryan Babel, der aldrig rigtig har fundet eller fandt sig til rette på Anfield. Samtidig fortsætter den tidligere Liverpool-manager sætningen med at nævne de gode spillerkøb, som han også stod for i sin Liverpool-tid.

- Pepe Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Lucas Leiva, Fernando Torres, Maxi Rodriquez og Dirk Kuyt danner stammen på et fantastisk hold, siger Benitez, der udover det, også må roses for købene af Xabi Alonso og Javier Mascherano, som så blev solgt igen senere.

Rafael Benitez føler også at Liverpools nye træner Kenny Dalglish er den rigtige mand til at få Liverpool ud af krisen igen.

- Jeg føler, at Kenny var det helt rigtige valg, og forhåbentlig bliver han succesfuld.