Premier League

Bent trækker på skuldrene over mærkeligt mål

I samarbejde med en badebold tog Darren Bent og Sunderland alle tre point mod Liverpool. Men de rødblusede skal dog ikke forvente nogen sympati fra den heldige matchvinder.

Darren Bent måtte igennem et par mærkelige år som altid målscorende indskifter hos ligarivalerne Tottenham, inden Sunderland slog til og købte den farlige frontmand i sommers.

I gårsdagens 1-0 sejr mod Liverpool føjede han endnu en scoring til kontoen, da hans afslutning noget heldigt blev afrettet af en badebold og gik forbi en målløs og derefter rasende Pepe Reina i Liverpool-buret.

- Det var da lidt mærkeligt at se den gå ind, men jeg har set mange mærkelige mål på det sidste, så selvfølgelig synes jeg, målet er i orden, siger Darren Bent til Sky Sports.

Liga-topscoren synes ikke, at Liverpool kan brokke sig over resultatet - badebold eller ej.

-  Vi havde masser af muligheder for at score flere mål. I 2. havleg burde jeg nok have lukket kampen, da jeg rundede Reina og ramte stolpen, siger Darren Bent.

Sunderland har været en af de store positive overraskelser hidtil i denne sæson. Holdet har udover fuld gevinst i gårsdagens kamp mod Liverpool formået at hente et point på Old Trafford, og befinder sig på en 7. plads.