Brentfords oprykningschancer er lige blevet bedre: West Bromwich snublede

Der er nu kun tre point mellem Brentford og West Bromwich om en direkte oprykningsplads til Premier League.

Danskerklubben Brentford tog tidligere på lørdagen en sejr på 3-1 over Derby og tog endnu et skridt mod at overtage andenpladsen, som giver direkte oprykning til Premier League. Dog skal de også håbe på, at West Bromwich på denne placering smider nogle point.

Det skete senere på dagen, hvor de blot fik 1-1 med fra deres kamp mod Blackburn. Dermed er der nu kun tre point mellem dem med tre kampe tilbage af grundspillet i den næstbedste engelske række.

Resultatet blev sådan efter en kamp, hvor det var Blackburn, der kom foran i første halvleg, men efter 63 minutters spil af kampen lykkedes det for Rothwell at få udlignet for West Bromwich og sikrede dem det ene point.

Brentfords sejr over Derby var desuden blandt andet med to assister fra den danske offensivspiller Emiliano Marcondes.

Næste opgave for Brentford er mod Preston på hjemmebane, mens West Bromwich skal møde Fulham, der er på fjerdepladsen i rækken. Situationen er endvidere sådan, at Brentford i øjeblikket også har en bedre målcore.

Hvis det ikke lykkes for Brentford at blive nummer to, så kan de stadig rykke op, hvis de vinder playoff-kampene, hvor nummer tre, fire, fem og seks spiller om den sidste oprykningsplads.