Chelsea har fundet melodien

Chelsea viste endelig topholds-takter, da holdet mandag besejrede Bolton 4-0.

Chelsea har hovedsageligt trukket overskrifter for deres ustabile præstationer i denne sæson, men noget tyder på, at de forsvarende mestre så småt er ved at finde fordums styrke.

I forrige weekend vandt Chelsea 2-0 over John "Faxe" Jensen og Blackburn, og mandag blev den sejr fulgt op af endnu tre point. På den meget vanskelige udebane i Bolton lykkedes det nemlig London-klubben at vinde med 4-0.

Allerede efter 11 minutter bragte de blå-klædte Chelsea-spillere sig foran, da Didier Drogba sendte bolden i nettet fra 25 meters afstand. Denne føring blev fordoblet en halv time senere af Florent Malouda, og dermed kunne gæsterne gå til pause foran 2-0.

Hvis enkelte af hjemmeholdets fans stadig havde troen på point, da 2. halvleg blev sat i gang, blev dette håb aflivet en gang for alle efter ti minutters spil. Her dumpede bolden nemlig ned for fødderne af Nicolas Anelka, der fra midten af feltet sendte bolden ind bag Jussi Jaaskelainen, som ikke så for godt ud i den situation.

Men her stoppede legen ikke for Chelsea, der med et kvarter tilbage af opgøret slog det sidste søm i Bolton-kisten, da Ramires scorede sit første mål for den engelske storklub.

Sejren til Chelsea ændrer ikke på, at holdet er på fjerdepladsen i Premier League.