Premier League

City-ejere har Hughes' afløser klar

Manchester Citys arabiske ejeres tålmodighed med City-manager Mark Hughes' svingende resultater. Derfor er de nu klar med et par træneremner, der kan overtage trænerposten.

Den engelske tabloidavis The Sun spekulerer i, at Mark Hughes får sparket som Manchester City-manager i denne weekend. Efter Citys 3-0-nederlag til Tottenham i onsdags har bestyrelsesformand Khaldoon Al Mubarak og ejer Sheikh Mansour fået nok.

Ifølge The Sun står Guus Hiddink og Jürgen Klinsmann øverst på listen af nye træneremner, som skal erstatte 'Sparky'.

Guus Hiddink arbejder som russisk landstræner, men hans fremragende resultater som stand-in i Chelsea er bestemt ikke blevet glemt i den engelske Premier League, og så sent som i går, fortalte Hiddinks agent, at der har været kontakt mellem sin klient og Manchester City.

LÆS OGSÅ: Ferguson troede aldrig på Hughes

Men som sagt er tyske Jürgen Klinsmann også et tema, især fordi han for tiden står uden arbejde, og derfor skal Citys ejere altså ikke betale i dyre domme for at få ham.

Mark Hughes overtog posten som City-boss i 2008, og siden da har han brugt over to milliarder kroner på nye spillere, men Abu Dhabi Group - Manchester Citys investorgruppe - mener ikke, at de har fået nok ud af sin investering, og derfor kan Mark Hughes dage i Manchester City være talte.