City er klar til FA Cup-semifinalen: Skal møde London-klub

Nu venter Arsenal i semifinalen for Pep Guardiolas tropper, mens Chelsea skal møde Manchester United.

I denne weekend har den engelske FA Cup fundet sine fire deltagere i semfinalerne, og her blev det fjerde og sidste hold de forsvaredende vindere fra Manchester City, som slog Newcastle ud.

Det skete med en 2-0-sejr på udebane.

Den første scoring kom efter 37 minutters spil, da den belgiske midtbaneprofil Kevin De Bruyne omsatte et straffespark til City-føring. Efter pausen var det Raheem Sterling, som gjorde det til 2-0 efter oplæg fra Foden.

Dermed blev det til fire favoritsejre i denne weekend, da Manchester United slog Norwich ud, Chelsea slog Leicester, mens Arsenal sendte Sheffield United ud af den traditionsrige, engelske pokalturnering.

Det ligger desuden allerede nu fast, at Manchester Citys modstander i semifinalen bliver Arsenal, mens Chelsea og United skal mødes i den anden kamp. Dermed kan det blive til både et rent London-derby eller et Manchester-derby i finalen.

I sidste sæson vandt Manchester City finalen ved at slå Watford med hele 6-0.