Overtidsscoring sender Arsenal i FA Cup-semifinalen

Dani Ceballos blev lørdag helten for Arsenal i FA Cup-kampen mod Sheffield United.

Det lignede lige pludselig, at kvartfinalen i FA Cuppen mellem Sheffield United og Arsenal skulle en tur i forlænget spilletid, ligesom det var tilfældet lørdag mellem Norwich og Manchester United.

Men i stedet lykkedes det for Dani Ceballos at sende bolden ind over stregen fra en spids vinkel i det første minut af overtiden, hvor han scorede til 2-1, som også blev resultatet, da Sheffield-mandskabet ikke nåede at slå tilbage.

Forinden var det Arsenal, der var kommet foran med 1-0 efter 25 minutter på et straffespark fra Pepe, som stensikkert sendte bolden ind bag Henderson i målet.

Som tiden gik lignede det, at det skulle blive den eneste scoring i opgøret, men med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid sendte Sheffield et langt indkast ind i Arsenals straffesparksfelt, og ved en tilfældighed landede bolden for fødderne af Goldrick, som bankede bolden i netmaskerne.

I stedet for en længere forestilling, så sørgede Ceballos altså for, at der ikke blev ekstra spilletid og billetterne til næste runde blev samtidig sikret. Det er et mål, som du kan ses øverst i artiklen.

Dermed er Arsenal og Manchester United nu klar til semifinalerne i den engelske pokalturnering. Senere mødes Chelsea og Leicester samt Newcastle og Manchester City.