Premier League

Dalglish overrasket over Carrolls personlighed

Liverpool-manager Kenny Dalglish har været meget tilfreds med det dyre indkøb af Andy Carroll, og det eneste, der har overrasket manageren, er Carrolls personlighed.

Andy Carroll er notorisk kendt som en engelsk enfant terrible. Noget tyder da også på, at Liverpools manager, Kenny Dalglish, havde forventet sig det værste af den store angriber, da han kom til Merseyside.

- Vi vidste, hvad vi fik, da Andy kom (i forhold til det fodboldmæssige). Hvad du ikke kender i samme omfang, er personligheden, og hvis der er noget der har overrasket os positivt, så er det drengens personlighed, siger Kenny Dalglish til

The Guardian

.

Andy Carroll, der tidligere i sin karriere skulle have slået holdkammeraten i Newcastle Steven Taylors kæbe af led, har i Liverpool vist sig fra sin bedste side.

- Han er en rigtig nede-på-jorden-dreng, der nogle gange ikke er klar over, at han er fodboldspiller. Men det er fordi, han er naiv og har fødderne solidt plantet på jorden. Det er ikke en kritik. Det er en stor kompliment til ham, siger Kenny Dalglish.

Søndag skal Carroll så igen forsøge at tøjle temperamentet, når han sammen med Liverpool, tager imod sin gamle klub, Newcastle, på Anfield.