Premier League

Dansker rykker op i Liverpool-hierarki

Liverpool har lejet australieren Brad Jones ud til Derby, og Martin Hansen rykker derfor tættere på Premier League-holdets bænk.

Australske Brad Jones kom til Liverpool fra Middlesbrough inden denne sæson. Her har han fået så mange splinter i rumpetten af at sidde på bænken, at Premier League-klubben nu har lejet ham ud til Championship-klubben Derby.

Det betyder samtidig, at klubbens danske målmand, 20-årige Martin Hansen, rykker noget tættere på en plads som reserver for det suceræne førstevalg Pepe Reina.

Godt nok blev Martin Hansen vraget til Europa League-truppen til fordel for jævnaldrende Peter Gulacsi, hvilket kunne indidkere, at han i første omgang er et mulehår foran danskeren i kampen om pladserne.

Det var i øvrigt ventet, at Martin Hansen selv skulle lejes ud, men nu rykker han i stedet op i målmandshierarkiet og kan sandsynligvis nu se frem til reel kamp om pladsen på Liverpools bænk. For indtil nu har Brad Jones' position på bænken været lige så givet som Pepe Reinas plads på banen.

Brad Jones er i Derby i resten af sæsonen. Det engelske transfervindue for låneaftaler i klubber under Premier League lukkede i går.