Premier League

Det lysner i Arsenal-lazarettet

Arsenals Eduardo er klar til kampen mod West Ham, efter han er kommet sig over sin skade. Til gengæld er en lang række stamspillere fortsat ude med skader.

Eduardo, Denilson, Johan Djourou, Tomas Rosicky, Nicklas Bendtner, Lukasz Fabianski, Philippe Senderos og Samir Nasri.

Alle disse Arsenal-spillere har siddet ude med skader, men nu kan manager Arsenè Wenger snart se enden på lazarettet. Den brasiliansk-kroatiske angriber Eduardo har nemlig meldt sin tilbagekomst, mens der fortsat er tvivl om Tomas Rosicky, Nicklas Bendtner, Lukasz Fabianski, Philippe Senderos og Samir Nasri, mens Denilson og Johan Djourou endnu må se nogle kampe fra sidelinjen.

- Det er muligt, at Lukasz og Samir (Fabianski og Nasri, red.) bliver klar. Det afhænger af vores akutte behov. Denilson er klar igen om fire uger, mens Johan Djourou først er klar til marts, siger wenger til The Telegraph om Arsenals skadessituation.

I morgen møder Arsenal West Ham, der indtil videre har haft en skuffende sæson. West Ham-spillerne har kun formået at skaffe fem point i otte kampe, og det har kastet en andensidsteplads i Premier League af sig, og Wenger har stor sympati for sin træner-kollega i West Ham, Gianfranco Zola.

- Indtil i morgen har jeg stor sympati for ham. Naturligvis har de mistet nogle gode spillere, for ligesom mange andre klubber har de været nødt til at skære ned på udgifterne. Men jeg tror på, at ligemeget hvilken slags spillere ma har til rådighed, så gælder det om at forblive positive. Det er den bedste måde at opnå succes på, og det er det, han (Gianfranco Zola, red.) har prøvet på. Men de har fortsat en lang vej, siger Arsenè Wenger om morgendagens møde.

Modsat West Ham har Arsenal fået en godkendt start på Premier League. Holdet ligger nemlig på fjerdepladsen med 18 point for otte kampe.