Premier League

Ekspert revser Frank Arnesen

Kanal 5-eksperten, Morten Bruun, mener ikke, at Frank Arnesen har gjort det godt nok i Chelsea.

At det lykkedes at tilknytte profiler som Fernando Torres og David Luiz i løbet af det netop overståede transfervindue, er de fleste i og omkring Chelsea formentlig mere end tilfredse med. Men holdets danske sportsdirektør, Frank Arnesen, har nok lidt sværere ved at fremtvinge et smil end sine kollegaer.

Danskeren har nemlig til opgave at udvikle minimum et talent hvert år, der kan begå sig i førsteholdstruppen. Dette har ikke kunnet lade sig gøre i år, og det var blandt andet som en konsekvens heraf, at London-klubben var nød til at bruge mange millioner på nye spillere.

Derfor har Frank Arnesen ikke gjort sit arbejde godt nok, mener Kanal 5-eksperten, Morten Bruun.

- Frank Arnesen har været en skuffelse. Hans opgave har været at udvikle stjernespillere, men satsningen på unge talenter skulle gerne føre til, at man kunne udvikle nogle nye spillere til førsteholdstruppen - også set i forhold til de nye Uefa-regler med krav om et vist antal hjemmedyrkede spillere, sige Morten Bruun til B.T og fortsætter:

- Og så kunne man jo også håbe på, at der en gang imellem kom en verdensklassespiller ud af arbejdet. Ingen delene er lykkedes i Chelsea under Arnesen, mener Morten Bruun.

Frank Arnesen stopper i Chelsea ved udgangen af denne sæson, og hvad han derefter skal foretage sig er endnu uvist. Han har tidligere været nævnt som en af spidskandidaterne til at overtage landstrænerposten efter Morten Olsen, når han stopper i 2012.