Premier League

Endnu en City forstærkning?

Ifølge rygterne er storsatsende Manchester City, klar til at tilføje endnu en spiller, som skal hjælpe klubben med at hente den livgivende 4.plads, som giver adgang til næste sæsons Champions League.

Spilleren som skulle være meget tæt på at blive tilknyttet til City truppen, er den tidligere italienske U/21 kaptajn Marco Motta. Manchester klubben har efter sigende været interesseret igennem hele januar transfervinduet, men det er altså først nu, at forhandlingerne er nået til et nyt punkt.

Det bliver dog ikke på en permanent kontrakt – foreløbelig. Der er nemlig kun tale om en halvårig lejekontrakt, som skal knytte Motta til klubben resten af sæsonen. Men Motta selv er meget ivrig efter at komme afsted. Han udtaler således at et skifte er meget tæt på at blive permanent.

- Jeg vil gerne takke alle, for alle de måneder som jeg har brugt sammen med Roma, udtaler Motta til LaRoma24.it.  

Motta, 23, er delejet af både Udinese og Roma, så derfor skal alle tre parter blive enige om forhandlingerne, hvis skiftet skal blive til noget. Men som rygtet lyder, er Roma og Udinese allerede blevet enige, om at spilleren skal have tilladelse til at skifte.