• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Engelsk traditionsklub har Pochettino i kikkerten

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino kan snart være tilbage i Premier League, forlyder det nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Steven Gerrard havde en legendarisk karriere som spiller i Premier League, men den tidligere midtbanespillers trænerkarriere i engelsk fodbold har indtil videre været noget mindre overbevisende. 

Aston Villa ligger således aktuelt på 15. pladsen i Premier League, og ifølge mediet Football Insider undersøger Birmingham-klubbens ejere i øjeblikket markedet for trænere, der vil kunne afløse Steven Gerrard på cheftrænerposten. 

Gerrard er ikke i øjeblikkelig fare for at få sparket, lyder det, men Aston Villa-ledelsen kan vælge at trykke på aftrækkeren, hvis resultaterne ikke bliver markant bedre inden VM-pausen. 

Og ifølge Football Insider har Aston Villa nogle store navne i kikkerten, hvis Gerrard skal losses på porten. Der er således tale om den tidligere Tottenham- og PSG-boss Mauricio Pochettino samt den tidligere Arsenal- og PSG-træner Unai Emery.

Ifølge Football Insider er Pochettino ikke udelukkende intesseret i Champions League-klubber, idet argentineren prioriterer at finde det rigtige projekt. 

Steven Gerrard blev ansat i Aston Villa i november 2021 efter et succesfuldt ophold i Rangers. Liverpool-legenden førte Aston Villa til en 14. plads i Premier League i sidste sæson.