Premier League

Ferguson vil have hurtig arbejdstilladelse til Diouf

Mame Biram Diouf har siden sin ankomst til United vækket stor begejstring hos Alex Ferguson, der nu vil have hurtig arbejdstilladelse til den unge senegaleser.

Manchester United pungede i sommers stort op for Moldes Mame Biram Diouf, men endnu har den 21-årige angriber sin debut til gode i den røde trøje. Således skulle angriberen spille sin sæson færdig i Molde før han ville blive en endelig del af United-truppen.

Det er sket nu, og Alex Ferguson synes at være ligeså svært tilfreds med Mame Biram Diouf, som han var tilbage i sommers.

- Hvis man vil se kvalitet, er det bare at kigge på Mame Biram Diouf. Han har nu været med til træningen og virker utrolig spændende. Vi vil forsøge at få arbejdstilladelse til ham i januar, siger Alex Ferguson.

Mame Biram Diouf  kan dog se frem til hård konkurrence. Mens United har nok af skader i forsvaret, er angrebet mere end fit for fight, og særligt Wayne Rooney har præsteret fremragende i denne sæson.

Den unge senegaleser behøver dog bare at se på historien for at finde håb om en stor tid i Manchester United. Den sidste Molde-angriber der skiftede til mesterklubben, var Ole Gunnar Solskjær, og hans tid i det engelske blev som bekendt en stor succes.