Premier League

Ferguson: Vinder vi, så vinder vi

Alex Ferguson er ikke i tvivl om, at hvis Manchester United slår Chelsea søndag, så vinder de også mesterskabet.

Manchester United har en gylden mulighed for at tage et kæmpeskridt mod mesterskabet, hvis de slår Chelsea på søndag. I givet fald vil De Røde Djævle være seks point foran Chelsea med to kampe tilbage af sæsonen. Derfor er Alex Fergusons konklusion på en sødagssejr heller ikke overraskende.

- Sidste søndags resultat (mod Arsenal) har helt sikkert bragt os en bevidsthed om, hvor vigtig denne kamp er, og det er en af grundene til, at jeg blev nødt til at stille det hold, jeg gjorde, i onsdags. Det har givet os et frisk hold til søndag. Det bliver en fantastisk kamp, og vinder vi den, så vinder vi mesterskabet, siger Alex Ferguson ifølge klubbens hjemmeside.

At Manchester United på dette tidspunkt af sæsonen kan vinde både Premier League og Champions League skyldes især deres gode statistik på Old Trafford. Her har United vundet 16 kampe og spillet en enkelt uafgjort. Ikke en eneste gang har de tabt i Premier League.

- Vores hjemmebanestatistik er en stor fordel. Det er grunden til at vi er, hvor vi er. Det er muligvis den bedste statistik i Europa. Nogle af vores præstationer på hjemmebane har været helt forrygende. Forhåbentlig får vi det resultat, vi vil have, siger Ferguson.