• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Forventer lang straf til stjerne: Det er overfald

Foto: Getty Images

Darwin Nunez kunne have brækket Joachim Andersens næse med sin skalle, lyder det fra den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy.

Af Lars Gram-Hanssen

Darwin Nunez fik mandag direkte rødt kort for at nikke Joachim Andersen en skalle i 1-1-kampen mellem Liverpool og Crystal Palace, og dermed står uruguayaneren i første omgang til tre spilledages karantæne. 

Karantænen må dog forventes at blive længere, lyder det nu fra den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy, der i dag er kommentator hos talkSPORT

- Den skalle fra Nunez... personligt tror jeg, at han får mere end tre dage. Jeg tror, at han ender med en længere karantæne. Det, han lavede her til aften, var en skændel. En absolut skændsel. Jeg vil sige, at han bør få fem spilledages karantæne, lyder det således fra Cundy. 

- Det der voldelig adfærd, det der. At nikke nogen en skalle er et overfald. Det er et overfald. Han nikkede ham en skalle. For mig at se er det mere end tre spilledages karantæne. Det, vi så ham gøre, kunne have brækket Andersens næse. 

Jürgen Klopp udtalte sig efter slutfløjtet sig også om det røde kort til Darwin Nunez, som ifølge Liverpool-bossen bør være en lærestreg for uruguayaneren - læs mere HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.