Premier League

Gamle drenge samles til Neville afskedskamp

En stor samling tidligere Manchester United-profiler spiller, når Gary Neville æres med en testimonial mod Juventus.

Den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville stoppede karrieren tilbage i januar, og eftersom han kun nåede tre Premier League-kampe i sin afskedssæson, får han ikke nogen vindermedalje, hvis United som ventet bliver mestre.

Til gengæld bliver pensionisten æret på anden vis. 24. maj spilles hans testimonialkamp mod Juventus nemlig på Old Trafford, og den får deltagelse af en række prominente tidligere holdkammerater.

Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs og Phil Neville deltager alle i kampen, ligesom også David Beckham er inviteret, men det vides endnu ikke, om han får fri af sin klub LA Galaxy.

- Jeg kunne ikke bede om mere end at have alle mine venner tilbage en sidste gang. Det vil gøre aftenen om muligt endnu mere speciel for mig, og jeg håber, at fansene også vil nyde at se dem tilbage, siger Gary Neville om muligheden for at en række af de spillere, som han har spillet sammen med siden ungdomsårene og igennem Uniteds succesår i '90'erne, igen trækker i den røde trøje.

- Det var specielle kampe for os. Vi var en gruppe unge drenge, der udlevede vores vildeste drømme, og forhåbentlig kommer vi til at opleve det igen mod Juventus, siger Neville.