Højbjerg fik fuld spilletid i stor nedtur

Tottenham tabte et vigtigt skridt i jagten på de øvrige tophold søndag aften.

Tottenham havde ikke meget at skyde med, da de søndag aften tabte 1-0 på udebane til Brighton & Hove Albion. Pierre Emile Højbjerg spillede hele kampen for London-holdet.

Udeholdet virkede uoplagt i kampens indledning og allerede efter 17 minutter kom Brighton i front, da Leandro Trossard havde sidste støvle på et velspillet angreb.

Efter pausen var Brighton også bedst, og Adam Webster testede fint Hugo Lloris med et forsøg, inden Aaron Connoly i kampens slutfase fik en kæmpe mulighed for at lukke kampen fra tæt hold.

Tottenham havde undervejs i opgøret blot fire skud på mål, og ingen af dem blev for alvor farlige. Derfor var det ganske fortjent, at bundholdet kunne løbe afsted med alle tre point.

Med sejren har Brighton nu syv point ned til Fulham, der ligger under nedrykningsstregen.