• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Hyldes inden City-brag: Eriksen tog en stor chance

Foto: Getty Images

Christian Eriksen bliver en af nøglerne for Manchester Uniteds i søndagens svære udekamp mod Manchester City. Sådan lyder det fra den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker.

Af Lars Gram-Hanssen

Der venter lidt af et brag i Premier League søndag eftermiddag, hvor Christian Eriksen og Manchester United møder naboerne fra Manchester City på Etihad Stadium. 

Og i kampen mod de engelske mestre bliver det helt afgørende for Erik ten Hag, at Christian Eriksen fortsætter storformen fra de seneste uger. Sådan lyder det nu fra den tidligere Manchester United-profil Paul Parker. 

- Eriksen er en af nøglerne mod Manchester City. Hvis United skal vinde kampen, handler det om, at Eriksen skal have bolden og finde de rette afleveringer. Der hviler et stort ansvar på Eriksen om, at han skal sætte de andre offensive spillere i scene. Det bliver altafgørende for kampens udfald, siger Paul Parker således til SpilXperten.

Paul Parker, der spillede for Manchester United fra 1991 til 1996, roser samtidig Christian Eriksen for at have foretaget skiftet til Manchester United i sommer. 

- Han tog en stor chance ved at skifte til Manchester United. Fra dag ét satte han sig selv under et voldsomt pres ved at skifte til verdens største fodboldklub. Det er dét, han bør blive respekteret for. Ja, han har været fantastisk for klubben, men det mod han havde, da han valgte Man United, er beundringsværdigt.

Opgøret mellem Manchester City og Manchester United sparkes i gang søndag klokken 15.00.