Premier League

Legende afviser Vidic-korruption

Den tidligere jugoslaviske landsholdsspiller Dragan Dzajic afviser, at han og to andre tidligere Røde Stjerne-bosser har modtaget ulovlig betaling for blandt andet salget af Nemanja Vidic.

Den tidligere jugoslaviske landsholdsspiller Dragan Dzajic blev i 2008 anholdt for økonomiske ulovligheder i forbindelse med sit arbejde, og nu forsøger den serbiske anklagemyndighed igen at få Dzajic knaldet for økonomiske uregelmæssigheder i Røde Stjerne.

Ifølge anklagemyndigheden har Djazic og to andre Røde Stjerne-ledere modtaget omkring 75 millioner kroner i ulovlige betalinger i forbindelse med salgene af Nemanja Vidic og fire andre spillere fra Røde Stjerne til udenlandske klubber.

Dzajic erklærede sig ifølge nyhedsbureauet AP i dag i retten uskyldig i alle anklager.

Den Vidic-transfer, den serbiske anklagemyndighed mener Dzajic har haft en ulovlig finger med i, er den fra Røde Stjerne til Spartak Moskva i 2004. Vidic skiftede sidenhen til Manchester United i januar 2006.

65-årige Dzajic nåede at spille 85 landskampe for Jugoslavien og risikerer sammen med de medanklagede op til 12 års fængsel i sagen.