Premier League

Lindegaard klar til mere konkurrence

Anders Lindegaard lader sig ikke ryste af skriverierne om, at Manchester United vil købe en målmand mere til sommer.

I øjeblikket agerer Anders Lindegaard reserve for 40-årige Edwin van der Sar i Manchetser United-målet. Men til sommer stopper den hollandske legende, og så er Lindegaard i første omgang manden, der skal tage over.

Men det skal han nu slet ikke vide sig for sikker på. For Maarten Stekelenburg, Manuel Neuer, René Adler og David de Gea rygtes fortsat til klubben, og Alex Ferguson har proklameret, at der nok skal en målmand mere ind til sommer.

- Det er en almindelig del af min hverdag, at der er de spekulationer. Dem spekulerer jeg ikke et sekund på. Jeg bruger absolut ikke noget energi på det. Jeg tager selvfølgelig kampen op, med hvem der end måtte være i klubben efter sommerferien, siger Anders Lindegaard til tipsbladet.dk.

SE OGSÅ: Lindegaard imponerer med finte

Generelt tænker Manchester United-målmanden ikke særlig meget over, hvem der er i klubben, og hvad der sker hvornår. Han glæder sig over den kultur, der er i klubben og understreger, at konkurrenten Tomas Kuszczak er en helt anden målmand, som han ikke ønsker at sammenligne sig selv med.

- Vores indbyrdes forhold i målmandsgruppen er rigtig god. Der er en meget seriøs træningskultur, og vi har et fantastisk forhold. Tomas (Kuszczak

red.)

har nogle ting, han er fantastisk dygtig til, og det har jeg også, men vi er meget forskellige målmænd, så vi er svære sådan at sammenligne.

- Jeg er faldet meget godt til i Manchester, og jeg trives godt. Det er en klub med en fantastisk god atmosfære - også rent socialt. Alle har stor respekt for hinanden, og samtidig er der en fantastisk vinder- og træningskultur. Et topprofessionelt miljø at være i, siger Lindegaard.

Anders Lindegaard koncentrerer sig hele tiden om nu'et. Om næste træning og om næste kamp. Og derfor har han heller ikke nået at spekulere særlig meget over lokalderbyet mod Manchetser City på lørdag.

- Jeg har ikke tænkt over Manchester City-kampen endnu, og jeg ved ikke engang, hvem vi skal møde efter den. Det er meget vigtigt, når du har så mange kampe, der ligger op af hinanden, at fokusere på næste kamp og ikke tre kampe ud i fremtiden. Joe Hart sagde lige på vej ind i pausen, at det bliver en stor kamp, men det er også det eneste input, jeg har fået i forhold til lørdag. Ellers har jeg ingen forventninger. Ud over at når du spiller i Manchester United, så forventer du altid at vinde, siger Lindegaard.

Anders Lindegaard har indtil videre fået en enkelt kamp for Manchester United. Det var den 29. januar i en FA Cup-kamp mod Southampton.