Premier League

Løvenkrands i fare i Newcastle

Peter Løvenkrands' position i Premier League-klubben Newcastle synes truet. Newcastles manager vil have nyt blod til angrebet.

Peter Løvenkrands spillede 74 minutter i en middelmådig Newcastle-offensiv, da Premier Leage-klubben Newcastle søndag tabte med 0-3 til Liverpool. Newcastles offensiv var tandløs kampen igennem, og det fik efter kampen klubbens manager, Alan Pardew, til at efterlyse nye angribere.

- Det er meget, meget vigtigt (at få nye angribere til klubben, red.). Det er tydeligt, at det er det, vi behøver (...) Vi vil vende hver en sten, sagde Pardew til Newcastle-avisen

The Chronicle

.

Dermed er Peter Løvenkrands i fare for at miste sin plads i både startopstillingen og klubben i den kommende sæson. Løvenkrands har ellers fået godt med spilletid i denne sæson. Især efter Newcastle solgte Andy Carroll til Liverpool for 300 millioner kroner for tre måneder siden, har danskeren været en sikker mand på holdkortet på St. James Park. I alt har Løvenkrands spillet 21 Premier League-kampe og scoret fem mål i denne sæson.