Premier League

Manager freder kun Schmeichel

Leeds-manager Simon Grayson var mere end utilfreds med sine spilleres præstation i weekendens nederlag, hvor Kasper Schmeichel var eneste spiller til at få ros.

Leeds tabte lørdag 2-0 til Sheffield United og tabte dermed terræn i forhold til den direkte oprykning til Premier League.

Manager Grayson var alt andet end tilfreds med spillernes indsats i lokalderbyet.

- At tabe på den måde på så vigtigt et tidspunkt på sæsonen og i et lokalopgør, er utroligt frustrerende og irriterende. Vi har var slet ikke klar fra første fløjt, siger han til  Yorkshire Evening Post.

- Jeg har ingen forklaring på, hvad der skete. Vi har haft en god forberedelse og har gjort alt, hvad vi har haft brug for. Du må spørge spillerne, hvad der gik galt.

Målmand Kasper Schmeichel diskede i første halvleg op med flere store redninger og var efter kampen også eneste mand med plusser i managerens bog.

- Han holdt os inde i kampen. Det var et 'wake-up call,' hvis vi behøvede det og ved pause havde vi stadig chancen. Men holdet kom heller ikke i gang i anden halvleg og lod ham i stikken, lyder det fra manageren.

Leeds ligger med otte spillerunder tilbage af sæsonen nummer fem - seks point fra Norwich, der med andenpladsen står med udsigt til direkte oprykning til Premier League.

Leeds er dog stadig med i playoff-feltet men kan ikke tillade sig mange pointtab i resten af sæsonen, hvis pladsen skal bevares.