Manchester City vandt cup-derby

Manchester City vandt lørdag aften 1-0 over Manchester United, der dermed er ude af den traditionsrige FA Cup. Tumult efter slutfløjt.

Manchester United vinder ikke The Treble i år. Det står klart, efter at klubben lørdag aften tabte 0-1 til Manchester City i FA Cup-semifinalen på Wembley.

Yaya Touré sørgede for kampens enlige mål, da han udnyttede en brøler af Michael Carrick i United-defensiven og scorede syv minutter inde i anden halvleg.

Forinden var gået et klassisk derby, hvor der blev gået til stålet og spillet i højt tempo. Dimitar Berbatov havde store muligheder for at bringe Manchester United foran i første halvleg, men bulgaren misbrugte to kæmpe muligheder lige efter hinanden.

Begge hold kom frem til fine chancer, men målene lod altså vente på sig, indtil Yaya Toures scoring.

Manchester United havde svært ved at komme tilbage i kampen, og det blev endnu sværere, da Poul Scholes fik født kort, da han lavede en hensynsløs tackling med dupperne forrest på Manchester Citys Zabaletta.

I slutfasen forsøgte United at komme frem til en udligning, men det lykkedes ikke, og dermed er Manchester City klar til FA Cup-finalen efter en 1-0-sejr over lokalrivalerne.

Efter slutfløjt var der ballade mellem de to holds spillere, og Rio Ferdinand var rasende på Mario Balotelli, der tilsyneladende havde provokeret englænderen.