Premier League

Mancini afviser spiller-oprør

Den pressede Manchester City-træner frygter ikke, at spillerne har mistet troen på ham som træner inden FA Cup-braget mod Manchester United.

Tilfredsheden med cheftræner Roberto Mancini i Manchester City kunne være større, men italieneren tror ikke, at de dyrt betalte stjerner af den grund vil holde op med at lytte til ham. Det siger han ifølge

The Guardian

op til lørdagens FA Cup-semifinale mod Manchester United.

- Det ville være dumt, for ligesom jeg selv har spillerne en god mulighed nu. Det er vigtigt for dem, fordi det kan blive deres første trofæ. I løbet af min karriere har jeg altid spillet for at vinde, og sådan er det også for dem. Ligegyldigt hvem der spiller på lørdag, vil alle spillerne bakke op om mig.

Mancini tror, at en sejr over Manchester United i semifinalen vil kunne danne grobund for en ny, positiv mentalitet i Manchester City-truppen, og at holdet i så fald ville have gode muligheder for en finalesejr.

- Det er svært at komme i gang med at vinde. Derfor tror jeg, at hvis vi kommer i finalen og vinder den her turnering, så vil indstillingen ændre sig. Jeg tror, at hvis vi kommer i finalen, så vinder vi også turneringen.