Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Juventus parate til at forhandle med Eriksen til januar

Ifølge Daily Mail vil italienerne give Real Madrid kamp til stregen i jagten på at sikre Christian Eriksen på en fri transfer.

De har gjort det før. Hentet profiler fra de bedste ligaer på fri transfer, efter kontrakten er løbet ud. Det er naturligvis Juventus, der er tale om, eftersom de har formået at hente store navne som Khedira, Emre Can, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot og så videre på frie transfers. 

Til sommer håber de så på at kunne tilføje danske Christian Eriksen til ovenstående liste. Det skriver Daily Mail. Ifølge det engelske medie er Juventus nemlig parate til at forhandle med Eriksen, så snart vinterens transfervindue åbner. 

Læs også:Mourinho har snakket fremtid med Eriksen: Det bliver mellem os - og Amazon

Den 27-årige midtbanespiller er i sin fulde ret til at forhandle med andre klubber end Tottenham, da der til januar blot er et halvt år tilbage af kontrakten med Spurs. Daily Mail skriver, at Real Madrid stadigvæk er meget interesserede, men Juventus skulle altså være det samme i lige så høj grad. 

Jose Mourinho, der er ny cheftræner i Tottenham, udtalte for nylig, at brugen af Christian Eriksen helt klart afhænger af, hvordan Eriksen selv ser på fremtiden. Portugiseren ville dog ikke løfte sløret for, hvad Eriksen havde sagt om sine fremtidsplaner. 

Læs også:Tottenham-profil om Mourinho: Jeg vil vinde trofæer

Christian Eriksen står i denne sæson noteret for 11 Premier League-kampe, hvor flere af dem er indhop fra bænken.

Læs også:Kommende landsholds-assistent om Mourinho: Dét er godt nyt for Eriksen

Læs også:Lykkelig Mourinho: Jeg er tilbage, hvor jeg hører til

Læs også:Mourinho lovpriser Alli: En af de bedste