Premier League

Neville: Mourinho bliver United-kandidat

Når Alex Ferguson stopper i Manchester United, tror Gary Neville, at Jose Mourinho bliver en af kandidaterne til at overtage tjansen som manager.

At forestille sig en anden mand end Alex Ferguson til at stå på sidelinjen på Old Trafford for at dirigere Manchester Uniteds spillere, er noget nær et utænkeligt scenarie. Men ikke desto mindre har Fergusons United-job også en udløbsdato, selvom ikke ret meget tyder på, at det bliver lige foreløbig.

Men når skotten en dag trækker sig tilbage for at nyde sit otium, skal De Røde Djævle ud og jagte den mand, der skal udfylde de størst tænkelige sko. Og hvem det bliver, har en anden Manchester United-legende et godt bud på.

- Der findes mange dygtige managers, og der er altid en masse spekulationer omkring, hvem der skal tage over efter Sir Alex. Men jeg er sikker på, at når den tid kommer, vil Mourinho helt sikkert være en af kandidaterne i kraft af den succes, han har haft, siger Gary Neville til The Sun og fortsætter:

- Han er en karakter i sig selv. Du er nød til at respektere folk, for det de gør, og han er hamrende dygtig til det, han laver. Han har haft succes alle steder, han har været.

Den mangeårige højreback hos Manchester United tror dog ikke, at medierne behøver spekulere over en ny United-boss lige med det samme.

- Jeg tror ikke det, bliver aktuelt foreløbig. I min verden har Alex Ferguson aldrig været stærkere, slutter Gary Neville.