Premier League

Nu vil Chelsea også købe Kaka

Chelsea-manager Carlo Ancelotti kender Kaka fra en fælles fortid i AC Milan. Ancelotti vil angiveligt forsøge at hente Real Madrid-spilleren til Londom til sommer.

Chelsea var fremme med den store pengepung, da Fernando Torres og David Luiz blev hentet til klubben i januar. Men Roman Abramovich lommer er ikke tomme endnu, og manager Carlo Ancelotti vil, i følge

Daily Mail

, forsøge at hente brasilianeren Kaka til klubben, når transfervinduet åbner igen til sommer.

Kaka slog igennem under Carlo Ancelottis vinger i AC Milan, og de to var sammen i seks stormfyldte sæsoner i klubben, hvor det både blev til Champions League-triumf og et italiensk mesterskab.

I sommeren 2009 smuttede Carlo Ancelotti til Chelsea og blev manager i Premier League-klubben, mens Kaka blev solgt for godt 500 millioner kroner til Real Madrid, hvor han siden har døjet med en del skader.

Derfor håber Carlo Ancelotti, at han igen kan få 28-årige Kaka under sine vinger i et fortsat forsøg på at forynge sin trup med spillere, der allerede har rutine. Kaka menes at koste 220 millioner kroner - en værdi der altså afspejler et par svære sæsoner i Madrid og en afskrivning på godt 50 procent.

LÆS OGSÅ: Fredagens rygtebørs