Premier League

Pardew til Carroll: Du lyver!

Andy Carroll siger, at Newcastle tvang ham til at skifte til Liverpool. Newcastle-manager Alan Pardew tager nu til genmæle.

I minutterne op til transferdeadline i går var der heftig aktivitet på det engelske transfermarked. Én af de største handler var Liverpools køb af Newcastles Andy Carroll.

Men handlen er ikke gået igennem uden dramatik. Andy Carroll har angiveligt sendt en sms-besked til redaktøren af

Newcastle Fanzine

, hvor han beretter, at han ikke fik anden mulighed end at forlade klubben.

I følge Newcastle-manager Alan Pardew er det imidlertid en lodret løgn. Han havde meget gerne beholdt Carroll i staben. Men Andy Carroll ønskede, i følge Pardew, at få forlænget den kontrakt, han underskrev i oktober, og det ville Newcastle ikke gå med til.

- Vi har ikke tvunget nogen til at smutte. Det er jeg uenig i. Han havde en kontrakt her gældende i fem år, og på et tidspunkt ville den blive forlænget. Men at skrive under i oktober og få forlænget i januar - hvor skal det stoppe? Personligt er jeg skuffet. Han er en fantastisk fyr, og jeg kan virkelig godt lide ham, men det var hans beslutning, og den kan du ikke ændre. Handlede det her om fodbold? Det er det, jeg spørger mig selv om. Og jeg tror det ikke, siger Alan Pardew til

Shields Gazette.

Da Alan Pardew overtog managersædet i Newcastle i december, garanterede han Newcastles fans, at Andy Carroll ikke ville blive solgt. Nu har han til gengæld fået klubejer Mike Ashleys garanti for, at Andy Carrolls transfersum vil blive øremærket til forstærkninger til sommer.