• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Pep Guardiola om uheldig stjerne: Han bliver afgørende

Foto: Getty Images

Pep Guardiola tvivler ikke på, at argentineren nok skal bidrage i denne sæson.

Af Victor Risager

Den igangværende sæson har hidtil været et mareridt for Sergio Aguero. Blot fem gange har han været i aktion i ligaen som følge af forskellige skader, og i øjeblikket sidder argentineren ude med coronavirus.

Til trods for den uheldige sæson er Manchester Citys cheftræner, Pep Guardiola, på ingen måde i tvivl om, at Sergio Aguero nok skal spille en afgørende rolle for de lyseblå.

Læs også:Manchester City-stjerne testet positiv for coronavirus

- Jeg er så optimistisk. Han vil hjælpe os i de afgørende øjeblikke, give os de mål og det, vi har brug for. Jeg er så sikker på, at det kommer til at ske, siger Pep Guardiola ifølge Goal og fortsætter:

- Han har brug for sin specielle skarphed til at score mål, men det afhænger af ham. I sidste ende ser vi ham til træning og på banen, og det er let at se, om han er i form eller ej. Men forhåbentlig kan han hjælpe os med de specielle kvaliteter, han har. Det er derfor, at han er en af de bedste angribere nogensinde - ikke kun i England, men i hele fodboldhistorien.

Læs også:Officielt: AGF henter midtbanespiller fra Manchester City

Pep Guardiola tilføjer imidlertid, at han ikke ved, hvornår Sergio Aguero vil være klar til kamp igen.

32-årige Sergio Aguero har scoret 256 mål på 379 kampe for Manchester City, men kan være i gang med sin sidste sæson i klubben. Til sommer udløber argentinerens kontrakt, og han kan kvit og frit skifte klub.

Manchester City har vundet deres seneste ti kampe og skal tirsdag i aktion mod West Bromwich. Det bliver uden Sergio Aguero, mens også skadede Kevin De Bruyne sidder over.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus