Premier League

Reina: Jeg kiggede instinktivt på badebolden

Pepe Reina erkender, at han lod øjnene glide væk fra den rigtige bold og over på badebolden, da Darren Bent i weekenden scorede årets mest mystiske mål.

Målet er allerede blevet legendarisk. Målet som Darren Bent scorede på Pepe Reina lørdag i Sunderlands 1-0 sejr over Liverpool. Målet hvor læderkuglen rammer en rød badebold, efter at have forladt Bents fod, og går i mål bag Reina.

- Det var virkelig uheldigt. Jeg tog øjnene væk fra den rigtige bold og kiggede på den røde badebold. Da han skød reagerede jeg instinktivt på den røde bold, da den var tættest på mig. Desværre røg den rigtige bold forbi mig. Det hele gik meget hurtigt, siger Reina.

Men spanieren er ikke bare ked af det utrolige uheld i kampen. Han er, som resten af Liverpool-lejren, sur over, at dommeren lod målet tælle.

- Vi kendte ikke reglen om, at målet ikke burde gælde, for så havde vi protesteret. Men det er, hvad der gør dommerens fejl endnu mere graverende. Vi kendte ikke reglen, for det er ikke vores job. Lige så meget, som vi kan grine af det nu, ligeså dårligt havde vi det med på dagen, siger han.

Dommer Mike Jones er som konsekvens af badeboldsaffæren blevet degraderet til The Championship i næste runde, hvor han skal dømme Peterborough mod Scunthorpe.