Premier League

Skæbnemåned for City

Kampen om fjerdepladsen i Premier League spidser til.

Rafael Benitez har nærmest lovet en fjerdeplads til Liverpools tilhængere, Tottenham håber fortsat på at få en plads i det fineste selskab, Aston Villa hænger også på, selv om det kniber med målscoringen og så er der nyrige Manchester City, der tabte til Hull i weekenden og fik trykket Champions League-ambitionerne en smule.

Men selv om man er tre point efter Liverpool på den aktuelle fjerdeplads, så er alt muligt, for City har et par kampe i hånden i forhold til Liverpool og Tottenham længere oppe i tabellen, men det kræver selvfølgelig sejre.

- Februar, denne måned, er afgørende for os med kampe mod Bolton, Stoke, Liverpool, Chelsea og Tottenham, sagde manager Roberto Mancini med rette.

Og det begynder med Bolton før en af de udsatte kampe i Stoke følger, og efter indsatsen i Hull forventes det, at Mancini ændrer i opstillingen til Bolton-kampen, så januar-indkøbene Patrick Vieira og Adam Johnson kommer med fra start for første gang.

- Jeg har set Boltons seneste tre-fire kampe, og de har spillet rigtig godt, meget agressivt med en ny mentalitet under en dygtig manager. VI må koncentrere os 100 procent, for det bliver en svær kamp, men den er også meget vigtig, for efter den skal vi til Stoke og så kommer kampene mod Liverpool og Chelsea, så det er vigtigt, at vi vinder, sagde Roberto Mancini.