Premier League Mads Bye Marboe

Slagter Manchester United: I misbruger Ronaldo

Foto: Getty Images

Den tidligere angriber er rasende på Manchester United.

Af Mads Bye Marboe

Manchester United får ikke det bedste ud af Cristiano Ronaldo og holdets andre offensive spillere.

Det mener Michael Owen, der hævder, at Manchester Uniteds spillestil på ingen måde tilgodeser de angribende kræfter. Det er nærmest misbrug, siger den tidligere angriber til Premier League Productions.

- Vi var på Old Trafford til City-kampen for ikke længe siden, og pludselig er det præcis det samme. De efterlader Cristiano Ronaldo alene oppe i front. Det er nærmest misbrug. Når man har en så god på dit hold, og alle spiller så defensivt, siger man bare: "Det er okay. Vi håber bare, han laver et mål." Han ender med at blive middelmådig.

- Hvis man lader ham og alle de andre gode spillere eller kun to af dem spille, og alle andre forsvarer, begynder de at levere dårlige præstationer, for der er ingen at aflevere til. De har ingen muligheder og er nødt til at skyde fra 50 meter.

- Der er brug for, at andre spillere kommer op og hjælper dem. Det er nærmest at misbruge de gode spillere, de har, og det er det sidste, man skal gøre. Udstil i det mindste skraldet.

Han mener også, Manchester United bør få mere ud af Paul Pogba og Bruno Fernandes.

- Find ud af, hvordan I får verdensklasse spillere ind på holdet. Få Pogba, Fernandes og Ronaldo ind på holdet, og få det bedste ud af dem. Hvis man lukker et par mål ind, fordi Bailly, Wan-Bissaka, eller hvem det nu måtte være, ikke er gode, er det fint. De kan erstattes.

Manchester United spillede søndag 1-1 med Chelsea og startede med Cristiano Ronaldo på bænken.