Sørensen tabte - Arsenal tog tredjepladsen

Thomas Sørensen var på plads i målet, da Stoke lørdag mødte Aston Villa, men Villa vandt 1-0 på trods af flere store redninger fra danskeren. Målscoreren var norske John Carew efter en time.

Sørensen markerede sig især med en flot dobbeltredning i første halvleg af opgøret, men Aston Villa er en hård modstander i denne sæson, hvilket Alex Ferguson har været ude at påpege for nyligt.

De er det især på Villa Park, og Stoke havde nok at se til. Især i førse halvleg virkede VIlla tændte, og Sørensen måtte flere gange ud i feltet for at afværge løse bolde og skud.

Efter 61 minutter måtte han dog overgive sig, da John Carew ikke havde problemer med at dirigere Luke Youngs smukke indlæg videre i nettet.

Målet blev kampens eneste, og Villa er dermed tilbage på fjerdepladsen, mens Stoke roder rundt nede på 11.pladsen.

Arsenal tog hjemme imod Hull, og især Denilsons føringsmål for Arsenal var værd at huske.  På et frispark fra 25 meter smækkede han bolden forbi Boaz Myhill, og da det var lige inden pausefløjtet var det en hård scoring at inkassere for Hull.

Efter halvlegen fortsatte Arsenal dominansen, og to scoringer efter smukt opspil afgjorde kampen endeligt.

Arsenal ligger med sejren kun to point efter Manchester United, og er dermed på tredjepladsen med en kamp i hånden.