Suveræne Nani cementerede United-sejr

Manchester United og en storspillende Nani sikrede allerede i første halvleg sejren over Fulham.

Sir Alex Ferguson havde til lørdagens eftermiddagskamp mellem Manchester United og Fulham på Old Trafford valgt at spare Javier Hernandez, der i stedet gav plads til Berbatov oppe foran ved. United måtte ligeledes undvære karantæneramte Wayen Rooeny.

Selv om de rødblusede ikke stillede bedste offensive formation, så havde Premier Leagues førerhold ikke problemer med at skabe spil og chancer. Meget United spil skulle vise sig at komme fra Nanis fødder, der denne eftermiddag lignede en mand, der forsøge at anbefale sig til returkampen mod Chelsea i Champions League.

Allerede efter 11 minutters spil viste portugiserne afgørende takter, da han med et par fine småfinter afdriblede et par Fulham-folk på kanten af feltet, hvorefter han med en fin aflevering i dybden iscenesatte en fri Berbatov, der let kunne sende United foran.

TV-billederne viste efterfølgende, at Berbatov befandt sig i en offside-position, da Nanis aflevering fald.

20 minutter senere gjorde Nani det endnu en gang svært for Fulham-forsvaret, da han rundede en vildfaren Fulham-målmand på baglinjen, hvorefter han måtte se sin afslutning blokeret, men heldigvis for United stod Valencia klar ved bagerste stolpe og kunne let sætte panden på det afbrækkede forsøg, der betød at United kunne gå til pause foran 2-0.

I kampens anden halvdel bølgede spillet frem og tilbage, men stadig med et United-hold i klar kontrol. Dog kom Fulham bedre med, og efter en times spil formåede indskiftede Eidur Gudjohnsen næsten at bringe Fulham tilbage i opgøret, da han efter en fin førsteberøring næsten lykkedes med at udplacere reserven Kuszczak i United-målet med et flot placeret skud, der kun lige akkurat sneg sig rundt om stolpen.

Anden halvleg stod mere eller mindre på fuld cruise control fra Manchester Uniteds side. Hvor Fulham aldrig for alvor blev farlige, mens United blot ønskede at køre sejren hjem så let som muligt. Således blev anden halvleg er ret uinteressant affære, hvor underholdningen udeblev.