Premier League

Svennis færdig i Notts County

Svenskeren er ikke længere i spidsen for Kasper Schmeichels ambitiøse klub.

Sven-Göran Eriksson har sagt op som direktør for fjerde divisions (League Two)-klubben, Notts County, efter at klubben skiftede ejer for tredje gang.

Da Eriksson kom til var klubben ejet af Munto Finance, der havde en vision om at få klubben i landets næstbedste række, The Championship, inden for fem år. I december forlod Munto Finance klubben og efterlod et økonomisk hul på næsten 13 millioner kroner, som den nye ejer, klubbens formand Peter Trembling ikke havde råd til at dække.

Nu er klubben så solgt til Ray Thew, der tidligere har stået i spidsen for Lincoln City. Versionen er ikke længere så ambitiøs som alle i Notts County håbede og derfor så Sven-Göran Eriksson ingen anden udvej end at forlade klubben.

- Jeg ved at fans havde håbet på en mirakel-investor, som ville bruge et astronomisk beløb på en hurtig vej til Premier League. Notts County er i en økonomisk svær situation. Vi er her for at sikre en platform på kort sigt, der kan sikre klubben succes på langt sigt, lyder det i en erklæring fra Thew.

Notts County ligger nummer syv ud af 24 hold, hvor de seks øverste har mulighed for at rykke op i League One.