Premier League

Torres havde Gerrards fulde støtte

Steven Gerrard støttede Fernando Torres i hans skifte fra Liverpool til Chelsea.

Januars suverænt mest omtalte handel var uden tvivl Fernando Torres' skifte fra Liverpool til Chelsea. Skiftet har givet spanieren mange fjender i Beatles-byen, men én enkelt person stod Torres bi under hele forhandlingsperioden med Chelsea.

Og det var såmænd ingen ringere end Mr. Liverpool, Steven Gerrard.

- Stevie var en af de første, der ringede og støttede mig og sagde, at han håbede på det bedste for mig. Han fortalte, at ligegyldig om jeg valgte at skifte eller blive i klubben, ville han støtte mig, da han selv havde stået i den samme situation, siger Fernando Torres.

Den situation der hentydes til stammer helt tilbage fra 2005. Her var Steven Gerrard millimeter fra at skifte Liverpool ud med Chelsea, men i sidste ende kom englænderen frem til den konklusion, at kærligheden til Liverpool var for stor, og derfor takkede han nej til de mange Abramovich-millioner.

Denne kunst gjorde Fernando Torres som bekendt ikke Gerrard efter, men derfor mener spanieren alligevel ikke, at han har fortjent at blive lagt for had i Merseyside-klubben, som det ellers er tilfældet.

- Jeg synes ikke, at jeg har fortjent at blive kaldt en forræder. Det er i min verden fuldstændig nytteløst, lyder det fra Chelsea-angriberen.

Fernando Torres står ansigt til ansigt med sine tidligere holdkammerater imorgen, når Chelsea tager imod Liverpool på Stamford Bridge.