Premier League

Torres slår alle rekorder - i Liverpool

Aldrig før har en Liverpool-angriber brugt så få kampe til at score 50 ligamål - men i Premier League-regi er den målfarlige spanier kun fjerdebedst.

Med sit sene mål tirsdag aften mod Aston Villa sikrede Fernando Torres ikke kun Liverpool tre meget vigtige point, han satte også selv en imponerende klubrekord.

Målet var nemlig spanierens nummer 50 i ligaregi for Liverpool, og det har kun taget ham 72 kampe at nå så vidt i klubben, der ellers ikke fattes målfarlige angribere i historien.

Men ingen overgår altså Torres på statistikken, som Sky Sports præsenterede onsdag morgen, og han fik da også masser af roser ovenpå kampen.

- Når man har spillere som Torres på holdet, så ved man, at man altid har en chance for at snuppe sejren. Alle ved, at når han er i topform, så er han den bedste i verden, og vi vil meget gerne have ham på holdet mange år frem. Men nu har vi brug for hans mål for at rykke os ind i top fire, sagde anfører Gerrard efter sejren i Birmingham.

Men selv om Torres har været hurtig i Liverpool, så er han ikke rekordsætter, hvad angår måltempo i Premier League. Siden den engelske 1. division skiftede navn i 1992 har tre andre angribere været hurtigere til at nå de 50 scoringer.

Hvem kan du se på den næste side.