Premier League

United satte til på St. Andrews

Manchester United fik hverken rettet op på sidste uges blamage i FA Cuppen eller trukket fra Arsenal i toppen, da de i dag mødte Birmingham.

Det kører ikke helt for Manchester United i disse uger. I søndags tabte de til Leeds på Old Trafford, og heller ikke i dag på St. Andrews Stadium kunne de rødklædte hente en sejr.

United styrede det meste af 1. halvleg, men måtte alligevel se sig bagud til pausen, da Cameron Jerome scorede fem minutter for pausen.

Birmingham var inden aftenens kamp ubesejrede i 12 kampe i alle turneringer, og det blev heller ikke i dag, at stimen blev brudt.

Bolden kom dog alligevel ind bag Birmingham-målmand Joe Hart, men det var symptomatisk for United i øjeblikket, at det ikke var en Manchester-fod der stod bag.

Patrice Evra slog et indlæg fra venstresiden, som Scott Dann uheldigvis for værterne fik rettet af og ind i nettet til stillingen 1-1.

Den stilling blev der ikke ændret ved, selvom Christian Benitez var tæt på endnu en scoring til "The Blues", men Tomasz Kuszczak reddede fornemt.

Heller ikke et rødt kort til Darren Fletcher fem minutter før tid ændrede på resultatet, så Manchester United bliver på andenpladsen med to point ned til Arsenal og ét op til Chelsea.

Begge London-hold har dog en kamp i baghånden.