Premier League

Wenger: Vi er ramt på selvtilliden

Tre store skuffelser på kort tid har gjort ondt på Arsenal-truppen.

Uge 10 i år 2011 har ikke ligefrem været særlig god ved Arsenal. I midtugen blev holdet ekspederet ud af Champions League af FC Barcelona, og i går eftermiddags led holdet samme skæbne i kvartfinalen i FA Cuppen, da Manchester United vandt 2-0 over The Gunners.

Og det, sammenholdt med det uheldige Ligacup finale-nederlag til Birmingham, har sat sine spor i Arsenal-truppen.

- Jeg synes tydeligt, man kunne mærke i kampen (mod United, red.), at skuffelsen fra i tirsdags stadig sad i kroppen. Ikke indstillings- eller attitudemæssigt men på selvtilliden. Tingene går ikke rigtig vores vej for tiden, og vi har lige tabt tre vigtige kampe på underlige måder, siger Arsene Wenger til The Sun og uddyber:

- En i sidste minut efter et mål, som kom ud af ingenting, en under meget underlige omstændigheder i Barcelona og endelig en kamp, hvor vi ikke var udspillet men tabte til et hold, der var mere kliniske end os.

Arsenal er nu slået ud af alle tænkelige cup-turneringer, og dermed kan holdet udelukkende fokusere på at gøre det godt i Premier League, hvor Arsene Wengers tropper i øjeblikket er på andenpladsen - tre point efter Manchester United men med en kamp i baghånden.