Premier League

Wenger vil låne ny keeper

Arsenals målmand, Wojciech Szczesny, er ude i seks uger, og rutinerede Manuel Almunia er ikke gardering nok erkender Arsene Wenger.

Arsenals førstevalg på målmandsposten, Wojciech Szczesny pådrog sig en fingerskade i tirsdagens Champions League-kamp mod Barcelona. Konsekvensen er, at den unge polak er ude i seks uger. Klubbens tredje målmand Vito Mannone er også på skadeslisten og det efterlader kun Manuel Almunia tilbage, og selv om han gjorde en god figur mod Barcelona er én målmand alt for lidt.

- Vi har nu brug for en rutineret målmand til at dække for Almunia, fordi Mannione er ude i seks uger, så ham kan vi ikke trække på, sagde Wenger til Arsenals online TV-kanal.

Almunía har ellers længe lignet er der skulle forlade Arsenal, og rygterne svirrede især da transfer-vinduet var åbent i januar. Men nu er han tilbage som førstevalg mellem stængerne. Wenger har været imponeret over 33-årige Almunias tilgang til situationen.

- Han er meget professionel. Han har en meget værdig attitude, og og samlet set har han gjort det rigtig godt. Han gjorde det rigtig godt, da han kom ind mod Barcelona, og han havde travlt i sidste del af kampen og gjorde det rigtig godt.

I morgen skal Arsenal møde Manchester United i kvartfinalen i FA-cuppen.