Premier League

Woodgate på vej til Arsenal?

Jonathan Woodgate kan være på vej til et højest overraskende skifte til Arsenal.

Jonathan Woodgate er så småt på vej tilbage i fuldt vigør efter en længere skadespause, og det har længe været ventet, at forsvarsspilleren i et forsøg på at få lidt kamptræning ville lade sig udleje - formentlig til enten QPR eller Leeds.

Men ifølge skysports.com kan en decideret chokhandel være under opsejling. Woodgate med de mange skader, kan nemlig være på vej til Arsenal.

Det engelske medie skriver, at Arsene Wenger er på udkig efter ekstra bredde til det centrale forsvar, hvor Arsenal har været hårdt plaget af skader i denne sæson. Og det er i den forbindelse, at Jonathan Woodgate er kommet ind i billedet. For tiden er de to Arsenal-forsvarer Sebastien Squillaci og Thomas Vermaelen skadede.

Hverken Arsenal eller Jonathan Woodgate har bekræftet interessen, men skysports.com er traditionelt et af de engelske medier, der er meget velinformerede og troværdige.

Tottenham-manager, Harry Redknapp, har tidligere udtalt til samme medie, at han er villig til at give slip på den tidligere Middlesbrough- og Real Madrid-spiller.