Premier League

Xavi: United er mit hold i England

Hvis Xavi ville have forladt Spanien til fordel for England, så skulle det have været på grund af Manchester United. Det fortæller han nu selv.

En Xavi i den engelske Premier League er svær at forestille sig, men hvis det nogensinde skulle have været på tale, så ville han have spillet under Alex Ferguson for Manchester United. Det fortæller han nu selv til Daily Mail.

- Manchster United er mit hold i England, og det ville have været det hold, jeg spillede for, hvis jeg havde valgt at tage til England.

Xavi begrunder United med, at muligheden for at spille sammen med spillere som Rooney og Giggs er en drøm for de fleste spillere i verden, men især en spiller som Scholes imponerer den lille spanier.

- I de sidste 15-20 år så er Scholes været den spiller, som er tættest på at være komplet. Han kan lave den afgørende aflevering, han kan score, han er stærk og han giver ikke boldbesiddelsen væk.

Xavi afslutter interviewet med at sige, at Scholes med sin spillestil ville have været blevet mere værdsat, hvis han spillede i Spanien.