La Liga

Barcelona benægter Fabregas-link

FC Barcelonas forsvarende Champions League-mestre hævder, at de ikke har en forhåndsaftale med Arsenals spanske superstjerne, Cesc Fabregas.

Den spanske radiostation Cadenan Ser kunne i går oplyse, at FC Barcelona har lavet en mundtlig forhåndsaftale med Arsenal-anfører Cesc Fabregas om, at han til sommer skifter Emirates Stadium ud med Camp Nou. Men i dag står FC Barcelona frem og tilbageviser historien. Den catalanske storklub har ikke en aftale med Fabregas, som i 2003 forlod netop FC Barcelona, for at slutte sig til Arsenal.

- På grund af de specielle omstændigheder omkring mediernes historier om en aftale mellem FC Barcelona og Arsenals Cesc Fabregas, ser FC Barcelona sig nødsaget til, at benægte, at der er eller har været nogen former for aftaler eller forhandlinger med spilleren. I overensstemmelse med FIFAs regler, er det FC Barcelonas politik altid at tale med en spillers klub, før en aftale bliver lavet med en spiller. FC Barcelona ønsker desuden at understrege, at klubben altid har haft fremragende relationer med Arsenal, siger den catalanske storklub i en officiel udtalelse.

Der er præsidentvalg i FC Barcelona til sommer, og her forventes det  - den officielle udtalelse til trods - at Cesc fabregas kommer til at optræde som et flittigt brugt valgløfte.