La Liga

Fire spillere forlader Barca

FC Barcelona-træner Pep Guardiola har planer om at skille sig af med fire spillere i sommerens transfervindue.

420 millioner kroner. De er det samlede beløb, som FC Barcelona igennem de seneste år har betalt for Keirisson, Henrique, Alexander Hleb og Martin Caceres. Men ingen af de fire spillere har fået deres gennembrud i klubben.

Angriberen Keirrison har været lejet ud til Benfica, Fiorentina og senest Santos i hjemlandet Brasilien. Han har derfor fortsat sin førsteholdsdebut til gode i FC Barcelona. Det samme har landsmanden Henrique, som i stedet for at spille i Barcas forsvar, har været defensivt anker i tyske Bayer Leverkusen og Racing Santander siden han i 2008 blev solgt til den spanske mesterklub.

Nu skriver avisen

Sport,

at de to brasilianere aldrig får en kamp i Barcelona-trøjen. Pep Guardiola vil af med dem, og det vil han allerede til sommer. Her skulle Ajax og Liverpool stå klar til at overtage Keirrison, mens Henriques fremtid er mere usikker.

De to brasilianeren er ikke de eneste udlejede spillere, FC Barcelona vil skille sig af med til sommer. Også Martin Caceres og Alexander Hleb er på vej væk. De to spillere, der i øjeblikket er lejet ud til henholdsvis Sevilla og Birmingham, skønnes således heller ikke at have en fremtid på Camp Nou.