Flot udesejr til Valencia

Joaquin var i topform, da Valencia flot slog Atletico Madrid med 2-1 på udebane.

Både Valencia og Atletico Madrid er langt efter de to giganter i toppen af den spanske liga og er placeret som henholdsvis nr. 4 og 8 i tabellen. Underholdning var der dog alligevel i en kamp, som udeholdets Joaquin så sandelig fik sat sit præg på.

Først var det dog Reyes, der bragte Atletico foran efter bare 5 minutter og det så pludseligt ret lyst ud for Madrid-holdet, der ellers har haft en skuffende sæson, men desværre for dem vendte Valencias kantspiller Joaquin det hele på hovedet i anden halvleg.

To flotte mål sikrede Valencia sejren på 2-1 og 4. pladsen i ligaen. Atletico må stadig se langt efter kvalifikation til europæsik fodbold.