La Liga

Gullit vil hente Forlán til Tjetjenien

Tjetjenske Terek Grozny arbejder på at lokke Diego Forlán til at spille under Ruud Gullits vinger i den russiske liga. Den første kontakt til Atlético Madrid skulle være etableret.

I sommer blev Diego Forlán kåret til VM-slutrundens bedste spiller i Sydafrika. Nu får han muligheden for at brillere på helt andre breddegrader - nærmere betegnet den russiske Vischaya-liga.

Ifølge den spanske avis

Marca

har repræsentanter fra tjetjenske Terek Grozny allerede været i kontakt med Atlético Madrid, men et officielt bud er endnu ikke blevet afgivet.

Det forlyder, at den 31-årige angriber vil blive tilbudt en årsløn på knap 60 millioner kroner i de første to år. Derefter venter en eventuel lønforhøjelse til 75 millioner, alt efter hvor mange mål han scorer, og om klubben kvalificerer sig til de europæiske turneringer. Dertil skulle to biler, et hus og private sikkerhedsvagter høre med i aftalen.

Terek Grozny har allerede ét stort fodboldnavn i stalden i form af træner Ruud Gullit, som tidligere har stået i spidsen for Chelsea, Newcastle og LA Galaxy. Ifølge norske

NRK

mener en Moskva-avis at vide, at klubben i februar forsøgte at få den brasilianske Ronaldo til at rykke til Tjetjenien - i samme periode som angriberen annoncerede sit karrierestop.

I sidste sæson sluttede Terek Grozny på en skuffende 12. plads i den russsiske liga.

Læs meget mere om Terek Grozny i Tipsbladet Indsigt, som er på gaden nu. Du kan også spare turen til kiosken og læse avisen direkte på din computer – klik her!